Emellett a sípályán kívül is számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség várja az üdülővendégeket: a kínálat a hóborította tájon át tett sífutástól, túrázástól és hótalpas kirándulástól kezdve a vidám szánkózásig, valamint a Zelli-tó jegén űzött különféle jeges sportágakig terjed.

Az ambiciózus snowboardosoknak és síelőknek a gleccser három hóparkja ígér izgalmas kalandokat. Salzburg tartomány egyetlen gleccsere Ausztria legmagasabb hegyeinek ölelésében kínál 138 kilométernyi, tökéletesen karbantartott sípályát. Az üdülővendégek a tökéletesen kiépített hóágyú­rendszernek köszönhetően 100 százalékban hóbiztos sípályákon sportolhatnak és adhatják át magukat a 3000 méter feletti magasságban történő síelés felszabadító érzésének. A Kitzsteinhorn mélyhóval borított szakaszainak köszönhetően a freeride szerelmeseinek is egyedülálló élményekben lehet része.

A „Gipfelwelt 3000” élményvilág a Hohe Tauern Nemzeti Park háromezres hegycsúcsainak lenyűgöző világába enged egyedülálló bepillantást. Két új kilátópont – köztük a „Top of Salzburg”, a tartomány legmagasabb kilátója – lélegzetelállító körpanorámát kínál a környező hegyekre. A kínálatot a többszörösen kitüntetett „Cinema 3000”, az új hegycsúcsétterem, valamint a „Nemzeti Park Galéria” és a hozzá kapcsolódó különleges információs pontok teszik teljessé. Az aktív kikapcsolódást követően a vendégek a TAUERN SPA 20 000 négyzetméteres élményfürdőjében és szaunaoázisában töltődhetnek fel új energiával.

További információk: Zell am See-Kaprun Tourismus
Brucker Bundesstraße 1a | A-5700 Zell am See |Tel.: +43 (0) 6542 770
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | www.zellamsee-kaprun.com