Amikor a 8500 mAh (milliamperóra) töltés elhasználódik, az újratölthető hidrogéncella egyszerűen kicserélhető, így az energiatermelés pillanatokon belül újraindulhat. A töltés könnyedén megállítható, megszakítható a hidrogéncella eltávolításával. Súlya csupán 216 g, beleértve a hidrogéncellát. Mérete mindössze 11,4 x 7,1 x 3,2 cm. A Hydrogen Reactor USB-kábel segítségével szinte valamennyi elektronikus készülék újratöltésére képes legyen szó kamerákról, okostelefonokról vagy táblagépekről.

Hogyan működik hidrogéncella?
A készülék belsejébe betekerhető kisméretű patronok tiszta hidrogént tartalmaznak. Ezek a patronok szolgálnak a cella energiaforrásaként. A patronba zárt hidrogén reakcióba lép a környezeti levegőben található oxigénnel. A Hydrogen Reactor így akár 8500 mAh teljesítménytbiztosít cellánként - elegendő mennyiséget arra, hogy akár egy iPhone telefont öt alkalommal feltöltsön vele. Amikor a cella kiürül nagyon egyszerűen utántölhető vagy cserélhető. A Brunton kétfajta újratöltési lehetőséget kínál: egyrészt a szaküzletekben, túraboltokban, másrészt egyéni felhasználóknak a saját otthonukban.

Mindkét helyen csupán ezekre van szükség: egy kis csapvízre (ideális esetben desztillált vízre) és elektromos áramra, hogy tiszta hidrogént állítsunk elő. A feltöltött cellák a legtöbb légitársaságnál feladott poggyászban szállíthatók. Az esetleges félreértések és problémák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy repülés előtt egyeztessen a légitársasággal vagy nézzen utána az előírásoknak!

AA elemek vs Hydrogen Reactor:
1 darab hidrogénpatron kb. 15 darab AA méretű elem kapacitásának felel meg. A tömeg és a kapacitás arányában ez a megoldás egyelőre a legkedvezőbb. (23 gramm, 1 db átlagos AA elem tömege) x 15 db = 345 g, ha AA elemekkel kívánnánk a hidrogéncella által nyújtott kapacitást igénybe venni. A Hydrogen Reactor patronnal együtt mindösszesen 216 g!

A forradalmi új technológia mellé minden termékre úgynevezett U PROOF garancia jár. Ez annyit jelent, hogy bárhol, bármikor baja esik a Brunton termékeinek, a cég megjavítja vagy kicseréli! Még ha egy úthenger is ment is át bármely Brunton terméken...

További infó: www.bruntoneurope.com