A FÖLDGÖMB

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok beszerezni korábbi lapszámokat?

Amennyiben régebbi lapszámot szeretne vásárolni, kérem, keresse fel internetes áruházunkat. Ott a magazinok között megtalálja mely számokból vannak még megvásárolható példányaink, sőt kedvére válogathat korábban megjelent térképeinkből, könyveinkből.

   

Mikor jelenik meg A Földgömb magazin?

Lapunk havonta minden hónap első napjaiban jelenik meg. Februárban és Júliusban összevont lapszámmal jelentkezünk. Így évente összesen 10 lapszámot ad ki a szerkezstőség. A következő szám pontos megjelenéséről és főbb témáiról, mindig az aktuális lap utolsó oldalán tájékozódhat. A megjelenésekről olvasóinkat az interneten: http://www.facebook.com/foldgomb, http://www.afoldgomb.hu/ tájékoztatjuk!

   

Intézmény vagyunk, csak előre kiküldött számla alapján tudunk utalni!

Mikor beérkezik egy megrendelés rögzítjük azt rendszerünkben, de számlát csak a befizetés után állítunk ki. Kérem, amennyiben előre szeretnének számlát kapni, jelezzék azt a megrendelő űrlap megjegyzésében vagy kolléganőnknek az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímen, vagy a +36 1 231 4040-es telefonszámon.

   

Gyakran utazom érdekes helyekre. Írhatok a lapba?

A Földgömb magazin szerkesztősége szívesen fogad cikkeket képriportokat olyan szerzőktől is, akik még nem publikáltak lapunkban. A képek és a szöveg minőségével, szakmai tartalmával, olvasmányosságával, valamint a témával kapcsolatosan azonban szigorú követelményeket állítottunk szerzőink és a szerkesztőség tagjai elé is. A Földgömb nem utazási magazin, hanem elemző folyóirat mely élményszerűen, szórakoztatóan kíván ismereteket terjeszteni. Egyszerű útleírásokat nem közlünk le! Egy adott területről, témáról csak elemző írásokat jelentetünk meg, annak szakavatott ismerőinek tollából. Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön által megírt, elkészített anyagok illeszkednek a lap tematikájába, küldje el azt szerkesztőségünk címére: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

Előfizető vagyok, de nem kaptam meg a legutolsó lapszámot. Mit tegyek?

Amennyiben már több, mint egy hete megjelent a lap legutolsó száma az újságárusoknál és Ön még mindig nem kapta meg az új lapszámot, kérjük feltétlenül jelezze ezt kiadónknak, hogy orvosolhassuk a problémát! (Tel.: 06-1-231-4040, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
   

Miért jó, ha előfizetek?

  • Előfizetőinknek 2 nappal megjelenés előtt postára adjuk a lapot.
  • Olcsóbban juthat hozzá a lapszámokhoz.
  • Előfizetőink Partnereink által nyújtott kedvezményekben vehetnek részt.
  • Előfizetőink részt vehetnek nyereményjátékainkban.
  • Csak előfizetőink vehetnek részt a Klubkártya Programban.
  • Előfizetésével támogatja a Magyar Földrajzi Társaságot, és a Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítványt.

Előfizetek!

   

Hogyan kaphatok Klubkártyát?

Klubkártyát kizárólag előfizetőink kaphatnak. Tehát ha már előfizetőnk és még nem rendelkezik klubkártyával, akkor célszerű előfizetése meghosszabbításakor megrendelnie azt. Ez esetben csak 1000 Ft egyszeri díjat kell fizetnie. Ha nem akarja megvárni míg előfizetése lejár, ez esetben 2000 Ft-ért tudja megrendelni a kártyát telefonon vagy e-mailben a kiadónál. (Tel.: 06-1-231-4040, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

   

Hogyan fizethetek elő a lapra?

A Földgömb magazinra elő lehet fizetni itt a honlapunkon az előfizetés menüpont alatt. Amennyiben bármi kérdése van az előfizetéssel kapcsolatban, kérem, hívja a kiadót: Heiling Média Kft. (1) 231-4040

Az előfizetéshez klikkeljen ide!

   
Qatar 20161219